Most people don't pay much attention to product photography. When we see advertisements that feature "things" we sort of take them for granted. Everything that is professionally photographed these days is also professionally processed using image editing software. www.watchesbuy.co.uk aBlogtoWatch takes a lot of watch pictures so we know some of the challenges and cheats that the pros use when they have a lot of tools at their disposal. One thing you may not know is that a lot of the time watches sent to pro photographers don't even have a crystal installed. Here is an interesting video that shows a time lapse process of a Rolex Daytona watch image being transformed into the beautiful type of image millions upon millions of people will see and admire. In this video, photographer Andreas J?rg shows us just www.watchesbuy.co.uk/best-rolex-watches-sale-uk.html how much skill and attention to detail is required to bring an already fantastic platinum Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona photo to perfection. Ití»s unfortunate that this video omits the 1.5-hour shoot to get the raw image but it does speed up the reported 2 hours put into touching up the photo into a worthwhile 9 minute clip. J?rg is clearly no stranger to watch photography and many examples of his work can be seen on his website. Watches are notoriously difficult to photograph and ití»s fascinating to see just how much effort is required to create those ultra-polished images. One thing that this guy had was the luxury of time. Not only did he have the opportunity to set up a detailed shoot, but he had hours available to process the images after they were taken. We envy that for sure. While there are times when we give photoshoots some extra time, to a large degree much of the photography you'll see here on aBlogotoWatch and most other blogs for that matter is off-the-cuff, spontaneous, and on-the-go. So we take pride in what we are able to deliver. Though we can dream about having a team of guys like Andreas.
 
News
APRILE, SALUMI IN CANTINA: Domenica 22 aprile 2012

 26/03/2012 COMUNICATO STAMPA

Aprile, Salumi in Cantina. Il 22 Aprile 2012 da non perdere l’evento dedicato alla triade del gusto: pane, vino ed i salumi di Alcamo e Godrano.
MONREALE, Domenica 22 Aprile 2012: si terrà in Contrada Sirignano di Monreale, presso il Sirignano Wine Resort dell’azienda Marchesi de Gregorio l’evento dedicato ai salumi dei territori di Alcamo e Godrano ed al Pane di Monreale. Inizierà alle 11:00, anche questa volta, sotto la piacevole e sapiente guida di Maurizio Artusi negli interessanti “Laboratori Sensoriali” in collaborazione con i migliori produttori locali e con Carlo Pipitone, Chef di Casa De Gregorio.
Maurizio Artusi - noto enogastronomo e autore del sito CucinArtusi.it – con l’intervento di eccellenti produttori di tipicità gastronomiche, condurrà i partecipanti in un godereccio percorso all’insegna dello stuzzico. Le sessioni di laboratorio si terranno presso il Sirignano Wine Resort e saranno tre: alle 11:00, alle 12:00 ed alle 16:00, ciascuna durerà circa 1 ora. Ogni laboratorio comincerà con la visita della Cantina Storica, quindi, nell’ accogliente sala ristorante avranno luogo le degustazioni guidate: i vini biodi Marchesi de Gregorio, quali il Parco Reale, IGT Sicilia 2009 ed il Gregorio MAXIMO IGT Sicilia 2008 in abbinamento ai salumi di bovino di razza Cinisara, Cinghiale e Suino Nero offerti dalle aziende Barbaccia di Godrano e Lipari di Alcamo, una “cornice gustativa” in cui non manca ovviamente il Pane di Monreale dell’Antico Forno di Nazareno Tusa, l’unico ad attenersi al disciplinare di produzione del Pane di Monreale e recentemente insignito del Premio Panettiere Best in Sicily 2012. Durante il laboratorio del pomeriggio i partecipanti avranno anche l’opportunità di conoscere lo Chef di Sirignano Carlo Pipitone ed assaggiare in sua compagnia una pietanza da lui preparata.
A completamento del percorso – previa prenotazione - alle 13:30 all’interno del Ristorante del Sirignano Wine Resort sarà servito il pranzo con menù dedicato all’evento.
Prezzo a persona del Laboratorio Sensoriale: 7,00€ (visita in cantina inclusa).
Prezzo a persona del pranzo tematico: 28,00€.
Prezzo a persona del pranzo tematico + laboratorio: 30,00€.
PER INFO E PRENOTAZIONI
SIRIGNANO WINE RESORT
Contrada Sirignano – 90046 Monreale (PA)
Tel: +39 091-2515281 Cell. +39 347-9782640 E-mail info@sirignanowineresort.it
www.sirignanowineresort.it
www.marchesidegregorio.it
Ufficio Stampa
Graziella Costanzo +39 338-355 69 74
g.costanzo@sirignanowineresort.it

 
 

 


< Torna indietro